Retourneren

Volgens het Europees recht heeft u 14 dagen recht op het herroepingsrecht. De dagen worden geteld vanaf de dag dat u, of een aangewezen derde, het item fysiek in het bezit krijgt. Als u een item terug wilt sturen, vragen we u vriendelijk een begeleidend briefje toe te voegen met daarin duidelijk uw NAAM en het ORDERNUMMER. Dit bespoedigd de verwerking van uw retour. Onderaan deze pagina vindt u een voorbeeld brief.

Het te retourneren item dient binnen 14 dagen in het bezit van Danny Suprime te zijn. Het adres:
Danny Suprime
Wagnerstraat 1
4711 AK Sint Willebrord
Nederland

U dient de verzendkosten zelf te betalen. U draagt verantwoordelijkheid dat het pakket op het juiste adres wordt bezorgd dat de producten onbeschadigd aankomen. Er zijn geen sporen dat het artikel gebruikt is (in geval van gebruik sporen, kan het product helaas NIET retour worden genomen).

Als u de overeenkomst binnen 14 dagen herroept en het pakket binnen 14 dagen weer in ons bezit is, ontvangt u het aankoopbedrag van het betreffende product retour binnen 5 werkdagen. Kosten voor deze retourzending vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.

MODELFORMULIER VOOR RETOURNEREN

Dit formulier kunt u uitprinten of handmatig overschrijven en toevoegen aan uw retourzending. Het is belangrijk om altijd duidelijk uw NAAM en het ORDERNUMMER aan het PAKKET toe te voegen. Zonder uw naam en ordernummer kunnen wij het retour bedrag NIET terugboeken.

Danny Suprime
Wagnerstraat 1
4711 AK Sint Willebrord
Nederland

Beste,

- Ik wil graag een bestelling retourneren/ ruilen (*). Het gaat om de volgende producten (*)
......

- Naam product
.....

- Ordernummer
.....

- IBAN Rekeningnummer:
.....

- Besteld op(*)/Ontvangen op(*)
.....

- Reden retour (*)
.....

Vriendelijke groet,

- Naam/Namen consument(en)
.....
- Adres consument(en)
.....
- Datum
.....(*) Doorhalen wat niet van toepassing is
..... invullen